GETUIGENISSEN

Enkele maanden geleden, tijdens een controle bij de gyneacologe, werd er met een echografie vastgesteld dat ik cysten had op beide eierstokken. Volgens haar was dit een verontrustende zaak, op mijn leeftijd (55 jaar) zouden deze niet meer vanzelf kunnen verdwijnen. En op langere termijn zouden deze cysten kunnen ontaarden. Haar voorstel was om de eierstokken te verwijderen. Dankzij de opleiding en ervaringen die ik met Tareth en zijn soulteam mocht ontvangen kon ik in de overgave gaan en heb ik besloten om deze operatie niet te ondergaan. Ik had geleerd om in liefde te helen en nu kon ik dit echt toepassen op mezelf. Dankzij wat ik tijdens de workshops, de weekends en de retraites geleerd had kon ik met groot vertrouwen beginnen. Tareth had mij immers geleerd: "you never are alone". En na een weekend van diepe heling in Gruitrode ging ik dan ook met veel vertrouwen voor mijn volgende controle naar de gyneacologe. En, hoe kon het ook anders, zij kon haar ogen niet geloven. De heling had plaatsgevonden, de cysten waren allemaal verdwenen. Ik kreeg nog het voorstel om toch nog eens een afspraak te maken met iemand die beter gespecialiseerd is in echografie.... Ook dit heb ik niet gedaan, ik wist dat alles in orde was.

Mijn dankbaarheid is dan ook groot voor wat ik van deze mooie mensen mocht leren. Dank je wel Tareth en soulteam, ik zie jullie graag!

Brigitte Ension, 4 september 2015

 

 

Ik heb voor het eerst Alchemic Healing leren kennen in Peru op het Zonne-eiland in het Titikakameer. Ik was daar met mijn tweelingzus op een spirituele reis en werd na een avondeten zo ziek dat ik de hele nacht over moest geven en diaree had. De volgende dag , alhoewel ik me helemaal niet fit voelde, vertrokken we, mijn zus nam mijn rugzak op haar buik en die van haar op haar rug, maar na een paar meter stappen kon ik niet meer, ik was te zwak en dacht alleen maar aan slapen. Toen viel mijn zus haar te binnen dat ze me een alchemic healing kon geven, waar ik maar al te graag mee akkoord ging. Na een halfuur rusten was al mijn buikpijn, misselijk zijn en mijn ziek zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en we konnen onze trip verder zetten alsof ik nooit ziek was geweest. Voor ons was dat werkelijk een wonder en sindsdien had ik de wens ook ingewijd te willen worden en de cursus te volgen, wat ik vele jaren later dan ook gedaan heb. 
Alchemic Haeling pas ik regelmatig toe in mijn praktijk en natuurlijk ook bij mezelf en mijn familie. Zelf heb ik me oa van een zware blaasinfectie met Alchemic Healing geheeld, ik moest in het weekend mijn dochter afhalen en moest daarvoor 2 uur rijden,  had echter pijn en voelde me koortsig en ziek. De dag ervoor, vrijdag, was ik bij de Dr en hij had me urinestaaltje laten afgeven. Hij wou me geen medicatie geven zonder het resultaat van het labo. Ik stond de volgende morgen op en zag het helemaal niet zitten dan heb ik me een AH gegeven en een uur later was ik topfit, de pijn was weg en ik kon op reis vertrekken zonder problemen. Toen ik maandag naar de dr ging wou hij me antibiotika voorschrijven omdat ik een zware blaasinfectie had volgend het resultaat van het labo van vrijdag. Natuurlijk heb ik niets meer genomen omdat de infektie weg was! Dus hartelijk bedankt aan de Elders en aan Tareth!!!

Hartelijke groet
Karen

ik wil doorgeven dat het werken met de olie heel fijn is. Ik voel een mooie, rustige energie komen en het raakt mij op een bijzondere manier.


Het voelt omgeven door een zachte heling wat mij ook weer verder in het gevoel brengt.


Ik gebruik het bij mensen om mij heen. Van één persoon, een homeopathische arts, die zelf net een hersenbloeding heeft gehad en ook via de polsdiagnose kan testen zei dat hij voelde dat het een week werkte.


Mijn vriend, ook arts en bekend met testen via de pols zei ook dat het een reactie geeft op de chakra’s.


Inakurana, (Ida)

Nieuwe reacties

12.12 | 10:52

Is het mogelijk mij op de hoogte houden via nieuwsbrieven?

19.06 | 15:39

Heerlijk om de meditatie te doen En diepe ontroering en vrede als ik naar...

19.11 | 19:38

leuk de octaëder meditatie : draait in 2 richtingen en er word steeds iets ...

07.11 | 07:13

Hartelijk dank! Eén taalfout gevonden ... als schrijftster let ik daar natuur...